Штани джоггери: з чим носити і поєднувати

2021-03-18

Що собою являють джоггери

Спортивний і кежуал стиль поєднують в собі елементи одягу, які надзвичайно практичні і зручні, але ж це важливо для самопочуття людини. Напевно, майже кожен зіткнувся хоч раз з незручностями шкарпетки певного предмета гардероба. Найбільший дискомфорт заподіюють незручні штани. Сьогодні асортимент виробів досить широкий. Особливої ​​уваги заслуговують штани джоггери. Вони відрізняються особливим кроєм, підходять не всім. відповідно перед покупкою варто докладно розібрати, що таке джоггер, з чим їх одягнути, кому йдуть і інші нюанси. Може виявитися, що краще підібрати іншу модель.

Штани джоггери: що це

Хто ж придумав джоггер і чому вони так називаються? Спочатку це були штани для спортивних занять, а точніше бігу підтюпцем. Придумав їх тренер. Звичайно тоді ніхто ще не міг припустити, що зі спортивних, штани перекваліфіковуються в модний практичний тренд і надовго затримаються в чоловічому і жіночому гардеробі. Звідки назва джоггер стає відразу зрозуміло, якщо подивитися переклад з англійської. Jogging буквально означає «біг підтюпцем».

Виникає раціональний питання, як так вийшло, що звичайні треники стали модним предметом одягу. Справа в тому, як виглядають штани джоггер. Деякі порівнюють їх з чоловічими кальсонами. Подібність справді є, але відмінностей набагато більше, особливо з огляду на сучасні дизайнерські модифікації.

Трохи про конструктивні особливості:

  • крій - прямий, вільний, звужений донизу;
  • як повинні сидіти джоггери - вільно струмують по стегнах, що не сковуючи руху: нижня частина штанин прилягає до гомілкостопу. Для цього в даній області вшивається гумка або манжет. Ширина елементів, як і ступінь фіксації може відрізнятися;
  • посадка - стандартна або занижена;
  • сплайн або кроковий шов - може бути стандартним або зниженням на 5-15 см;
  • застібка - частіше відсутня;
  • кишені - у первісній моделі їх не було, але сьогодні зустрічаються вироби з багатофункціональними кишенями для дрібниць;
  • з якої тканини шиють джоггери - м'які приємні до тіла матеріали таких, як денім, льон, трикотаж, бавовна, фліс, байка. Є також моделі з тканин, що імітують шкіру, джинси та ін. Все залежить від польоту фантазії дизайнера.

З чим носити брюки джоггери навесні, взимку, восени не відразу зрозуміло. Підбираючи елементи одягу для створення цілісного образу слід звернути увагу на те, з якої тканини зшиті джоггер і на яку фігуру планується їх надягати. З їх допомогою можна створити повсякденний ансамбль в стилі Street Style, елегантний образ Smart Casual. Жінки можуть за допомогою аксесуарів і різного взуття варіювати образ від спортивного до романтичного і ділового.

Щоб розуміти, як вибрати розмір джоггерів, потрібно врахувати, як вони повинні сидіти. Правильно підібрані штани не сковують рухи, забезпечують повну свободу в області стегон. Ні в якому разі вони не обтягують фігуру. Є моделі злегка завужені, але навіть вони в стегнах не прилягають дуже щільно.

З якою взуттям краще поєднувати

З якою взуттям носити штани джоггери взимку і влітку сьогодні не має практично ніякої різниці. Слід відштовхуватися від особливостей клімату, цілей, наприклад, прогулянка, заняття спортом або відвідування заходу.

Яка взуття підходить під джоггери:

  • туфлі, босоніжки на підборах, низькому ходу;
  • снікерси;
  • кеди;
  • кросівки;
  • черевики;
  • уггі;
  • чобітки.

Головне, щоб всі елементи способу поєднувалися між собою.

Джинсові джоггери: з чим носити і кому підійдуть?

У моді вже протягом багатьох років залишаються джинсові тканини. Модна і практична модель штанів джоггерів також може бути виконана з цього матеріалу. Що таке джинси джоггер і як вони виглядають, зрозуміло відразу. Виріб струмує по стегнах, звужуючись донизу. Може бути з лампасами, різним декором, кишенями і іншими елементами.

З чим носити джинсові джоггери і з якою взуттям поєднувати безпосередньо залежить від цілей. вони прекрасно впишуться в повсякденний образ в тандемі з футболками, майками, светрами. Моделі таких штанів можуть відрізнятися. Наприклад, є більш суворі варіанти. У поєднанні з блузками, сорочками, піджаками вони складуть відмінний ділової образ, якщо звичайно у вас на роботі немає строго дрес-коду.

Найбільша перевага, що користувачі можуть не переживати кому йдуть джинси джоггери. В асортименті є ряд найрізноманітніших варіантів, серед яких володар будь-якої фігури зможе підібрати свій.

Збираючи цілісний образ, варто враховувати, як повинні сидіти джоггери чоловічі. Вони повинні бути вільними. В іншому велику роль відіграє колір. Камуфляжні варіанти підійдуть для будь-яких життєвих ситуацій, починаючи з відвідин навчання, закінчуючи відпочинком на природі.

З чим носити чоловічі джоггери бежевого, чорного, сірого кольору залежить від ситуації. Такі моделі можуть бути виконані в більш строгому варіанті, тому цілком гармонійно виглядатимуть, як з футболками, так і сорочками. З верхнього одягу під такі штани краще підбирати куртки зі шкіри або її замінників. Під спортивні варіації з трикотажу, флісу підійдуть виключно речі в тому ж стилі. Укорочені джоггери підійдуть високим хлопцям.

Під що носити джоггери жіночі залежить від ситуації, обраної моделі, кольору, пори року, а також фігури власниці.

З чим носити білі, чорні жіночі джоггери вирішувати тільки вам. Їх можна поєднувати з сорочкою-гранж, мереживним топом.

Скільки коштує виріб і де його купити

Скільки коштують штани джоггер залежить від матеріалів, з яких зшиті вироби, виробника, якості. Є маса місць, де продаються джоггер, але роздумуючи, де купити виріб, варто звернути увагу на репутацію продавця, розглянути весь асортимент і склад тканин.

Не знаєте, де купити штани джоггер в Києві з доставкою по Україні, звертайтеся в інтернет-магазин BEZET. У каталозі можна знайти відмінні варіанти для чоловіків і жінок по відмінною ціною. Не забудьте заглянути в розділ знижок.


2024-04-14

Що таке мілітарі стиль?

Мілітарі стиль в моді та дизайні є одним із найцікавіших та найпримітніших напрямків, який зберігає свою популярність протягом багатьох років. Цей стиль використовує мотиви та елементи, характерні для військового одягу та екіпіровки, і перетворює їх на частину повсякденного життя. У цьому блозі ми детально розглянемо, що означає мілітарі стиль, які його основні риси та які впливи він має на сучасну модну індустрію та культуру загалом.

Читати детальніше
2024-03-30

Оновлені тренди у мілітарі стилі для чоловіків на 2024 рік: нові кольори, крої та деталі

Звітлий та об'єктивний огляд модних тенденцій та їх вплив на гардероб чоловіків допоможе зрозуміти, чому мілітарі стиль став настільки важливим елементом сучасної моди для чоловіків.

Читати детальніше
2021-03-18

Softshell матеріал для пошиття якісного одягу

Тканина софтшелл - це інноваційне покриття або багаторівнева мембрана, що складається з великої кількості ворсинок.

Читати детальніше