Вуличний одяг від кращих брендів

2021-03-18

Вулична одяг: особливості та переваги

Практичні речі, що не сковують рухів, дозволяють відчувати себе впевненим у собі. Жіноча і чоловіча вулична одяг сьогодні на піку розвитку. У сучасному світі людина не прагнути копіювати чужий стиль, а шукає свій унікальний, який підкреслить його сутність.

Речі в вуличному стилі

Одяг в стилі вулична мода почала свій шлях приблизно в 50-60-х роках. Тоді вперше на молодіжну вуличну одяг звернули увагу П'єр Карден і Андре Куреж. Її впровадження в модні колекції стало справжньою революцією.

Вуличний стиль в одязі - результат демократизації суспільства, що почалася після Другої світової війни, яка спричинила за собою переосмислення культури в цілому. Якщо до цього моменту висока мода була привілеєм виключно еліти, то тепер стала доступною всім.

Величезний вплив на появу стилю вуличного одягу зробило формування різних субкультур: хіпі, байкерів, скінхедів, рокерів, фріків, панків, емо та інших. Стиль одягу вулична мода став протестом проти правил. Джинси, що вважалися тривалий час тільки робочої амуніцією, почали з'являтися в каталогах провідних модельєрів. Приблизно в той же період жінкам вдалося остаточно домогтися права носити штани, а не тільки спідниці, хоча спроби тривали вже тривалий час.

На види вуличного одягу впливає географія. У кожній країні є певні елементи гардероба, властиві місцевості. Наприклад, у Франції традиційними аксесуарами є бере і шарф, в Японії характерно впровадження одягу, характерної для героїв аніме, а Україні люди намагаються поєднувати практичні і красиві речі, нерідко можна побачити цікавий тандем джинс і вишитих сорочок, молодь віддає перевагу більш спортивний стиль.

Вулична одяг - це поєднання різних елементів гардеробу. Стильна вулична одяг дозволяє людині самовиражатися, сміливо заявляти суспільству про свої захоплення.

Як називається вуличний стиль одягу? Це Street Style, іноді застосовують назву Urban. Якщо точніше говорити, то модна вулична одяг - це мікс, який об'єднує людей різного віку, захоплень, народності і віросповідань. При складанні образу людина абсолютно не обмежений у виборі:

  • предметів гардероба;
  • кольорової палітри;
  • взуття;
  • аксесуарів.

Урбан стиль - це мода без правил.

Найголовнішим питанням при складанні образу залишається якість предметів гардероба. Якщо тканина натирає, стимулює посилене потовиділення або викликає висип, то ні про який комфорт і впевненості в собі мова не йде. Шукаючи речі варто звернути увагу на продукцію українських виробників.

Українські бренди речей Street Style

Україна не відстає від світової моди. Тут також активно з'являються бренди Street Style, продукція яких за якістю часто перевершує імпортні.

Українські Street Style бренди одягу:

  1. Гармата Вогонь - бренд, який випускає дуже зручні, яскраві, а точніше неординарні речі. Серед них спортивні штани, костюми, куртки, балаклави і багато іншого.
  2. Забій - це бренд з Донбасу. Найбільш яскравими характеристиками володіють футболки і світшоти, що динамічно розвивається виробника.
  3. BEZLAD - український бренд вуличної речей, відшиваються вироби у Львові. В асортименті ультрамодні, якісні вітровки, шкарпетки, футболки, сумки та ін.
  4. SIRKO - круті молодіжні речі з тематичними написами.
  5. BEZET - динамічно розвивається. Її дизайнерська молодіжний одяг, аксесуари, сумки, взуття впевнено завойовують серця шанувальників вуличного стилю.

Бренди вуличного одягу в Україні постійно поповнюють свій асортимент новинками, орієнтуючись на купівельний попит. Перерахувати всіх виробників просто неможливо.

Основна перевага української продукції - дизайнери Street Style речей розробляють їх, продумуючи всі деталі. Вона не тільки виглядає стильно, але і виробляється з високоякісних матеріалів.

Нестандартні тренди міжсезоння в вуличному одязі

Стилі урбан речей різноманітні і універсальні для обох статей. Головна риса такого способу - поєднання практичності, ефективності і яскравих деталей.

У 2021-2022 роках особливу увагу вуличні бренди одягу приділили верхньому одязі. Зимовий одяг у вуличному стилі відрізняється буйством фарб. При цьому зберігають тенденції і монохромні образи. Трендом осінньо-зимового сезону стали насичені червоні, зелені, рожеві, помаранчеві, сині, сірі, бежеві речі.

Верхній одяг Street Style представлена в найрізноманітніших варіантах:

  • штучні шуби яскравих забарвлень;
  • стильні бомбери;
  • анораки;
  • пальто і тренчі оверсайз;
  • куртки і ін.

Жіноча модний гардероб доповнюється різними аксесуарами. Наймоднішим трендом є шарф або бактус на шию.

З малюнків в моді нестаріюча клітина. Вона може бути присутнім як на елементах жіночого, так і чоловічого гардероба. У будь-якому випадку виглядає виграшно.

Де купити фірмову вуличну одяг українських брендів

Інтернет-магазин одягу вуличного стилю Безет пропонує широкий вибір предметів гардероба та аксесуарів на будь-який смак. На порталі представлена ​​дизайнерська вулична одяг більш, ніж п'ятдесяти українських брендів, включаючи і власні вироби виробника. Якщо не знаєте, де купити молодіжну, чоловічу, жіночу вуличну одяг, обов'язково загляньте в каталог. Магазин речей Street Style пропонує варіанти для різних сезонів: від ветровок до штучних шубок. В асортименті також вироби для занять спортом, плавання, аксесуари, сумки, взуття. Для створення модного образу вдасться знайти все на одному сайті, що заощадить час пошуку потрібного товару.

Українська вулична одяг має високу якість. Відрізняється масою стильних елементів, які точно оцінять по достоїнству люди, яким важливий зовнішній вигляд і комфорт.

Купити одяг у вуличному стилі можна прямо на сайті, скориставшись зручним сервісом. Доставка здійснюється по всій Україні.


2024-04-14

Що таке мілітарі стиль?

Мілітарі стиль в моді та дизайні є одним із найцікавіших та найпримітніших напрямків, який зберігає свою популярність протягом багатьох років. Цей стиль використовує мотиви та елементи, характерні для військового одягу та екіпіровки, і перетворює їх на частину повсякденного життя. У цьому блозі ми детально розглянемо, що означає мілітарі стиль, які його основні риси та які впливи він має на сучасну модну індустрію та культуру загалом.

Читати детальніше
2024-03-30

Оновлені тренди у мілітарі стилі для чоловіків на 2024 рік: нові кольори, крої та деталі

Звітлий та об'єктивний огляд модних тенденцій та їх вплив на гардероб чоловіків допоможе зрозуміти, чому мілітарі стиль став настільки важливим елементом сучасної моди для чоловіків.

Читати детальніше
2021-03-18

Softshell матеріал для пошиття якісного одягу

Тканина софтшелл - це інноваційне покриття або багаторівнева мембрана, що складається з великої кількості ворсинок.

Читати детальніше