Штани-брюки Cargo для чоловіків і жінок

2020-08-15

Штани в стилі карго

Модні брюки в стилі карго бувають різних фасонів. Це зручний, багатофункціональний предмет одягу, який давно зайняв своє місце в гардеробі чоловіків і жінок.

 

Що таке Cargo: різновиди для чоловіків і жінок

Щоб краще розуміти, що таке карго в одязі, варто звернутися до перекладача. Штани Cargo спочатку з'явилися в чоловічому гардеробі. Дослівно «Cargo» перекладається, як «вантаж». Тепер стає зрозуміло, що чоловічі штани карго - це штани з великою кількістю кишень. Чоловічі штани в стилі карго поєднують в собі елементи військової уніформи, робочого одягу. Кишені в штанах карго - це можливість зручно розмістити всі необхідні речі, при цьому відмовившись від носіння незручного сумки або рюкзака за плечима.

У класичному вигляді штани карго чоловічі - це штани прямого крою з парою звичайних і двома накладними кишенями великих розмірів. Для пошиття класичного варіанту використовується щільна тканина. Колір брюк в стилі карго для чоловіків за стандартом - хакі. Однак, з розвитком модних тенденцій, тепер при пошитті і розробці моделей немає обмежень по колірній палітрі, матеріалу.

Стиль карго для жінок трохи відрізняється від чоловічого. Що таке жіночі штани карго? - це штани, що поєднують в собі елементи військової, робочої форми і можливості підкреслити переваги, приховати недоліки.

Штани карго жіночі - це відразу кілька варіацій:

  • класика широкого крою;
  • модифіковані штани з манжетами внизу, які легко заправляються в черевики або чоботи;
  • звужена модель;
  • бедровки і з завищеною талією.

Тепер стає зрозуміло, що штани карго - це предмет одягу, який підійде для будь-якої фігури, дозволить відчувати себе комфортно в будь-яких умовах, як чоловікам, так і жінкам.

 

Історія штанів Cargo

Буде цікаво дізнатися, звідки прийшли брюки карго. Коли з'явилися брюки карго, в їх дизайні було продумано все до дрібниць.

Історія штанів карго почалася в 1938 році. Предмет одягу розроблявся спеціально для британських солдатів. За основу для моделі узятий лижний костюм. Звідси поєднання багатофункціональності і легкості. Спочатку для пошиття брали денім. Однак, ця тканина виявилася не практичною, тому в подальшому використовувалася щільна саржа кольору хакі.

Найцікавіше в історії брюк карго - кожен кишеню мав своє цільове призначення:

  • задній - для особистих речей;
  • правий передній - для перев'язувальних матеріалів;
  • накладної збоку - для карт.

Найбільш відомою модель одягу Cargo стала, коли з'явилися брюки для десантників США. Їх розробка була в 1942 році. Для виробництва використовувався легкий твіл з бавовни. Був доданий ще один накладна кишеня. Його призначення - носіння боєприпасів, рації. Саме ця модель вважається каноном, який задав розвиток стилю.

 

Штани в стилі Cargo: з чим носити

Щоб зрозуміти, кому підійдуть брюки карго, потрібно враховувати:

  • фасон;
  • тип фігури;
  • сезонність.

Розібратися, з чим носити чоловічі штани карго, буде простіше. Вони універсальні. Підійдуть всім чоловікам. Замислюючись про те, з чим носити чоловічі штани карго, потрібно почати з вибору розміру і фасону. Серед моделей для представників сильної статі є штани Cargo, виконані в діловому, спортивному та повсякденному стилях. Залежно від цього підбираються і інші елементи одягу, взуття.

Шукаючи з чим носити чоловічі штани Cargo, варто орієнтуватися на свій зріст і статура. Високим хлопцям з ідеальною фігурою підійдуть завужені моделі. Володарям низького зросту слід придивитися до варіантів з високою посадкою. Як доповнення до них підійдуть широкі пояси. З якою взуттям носити чоловічі штани карго, повністю залежить від стилю. Це можуть бути спортивні і класичні туфлі, кросівки різних моделей, зимові черевики, берци.

З верхнього одягу до штанів Cargo для чоловіків підійдуть:

  • сорочка + кардиган - дозволить створити ефект багатошаровості;
  • піджак приталений або блейзер;
  • обтягує футболка контрастного кольору - допоможе підкреслити форми;
  • бомбер - ідеальне доповнення до спортивного стилю;
  • в'язаний пуловер - підійде для весни, осені, зими.

Вирішуючи, з чим одягти штани карго, жінкам варто більше приділити увагу типу фігури. Залежно від цього підбирається фасон, а потім приймається рішення, з якою взуттям носити штани карго і якими аксесуарами доповнити образ.

Штани карго жіночі для якої фігури підійдуть і як виглядають:

  1. Пісочний годинник - краще віддати перевагу звужений варіант з плоскими кишенями. Вони не будуть додавати зайвих обсягів в стегнах.
  2. Грушовидна фігура - також підійдуть завужені моделі з плоскими кишенями або ушитими.
  3. Яблуко - краще брати фасон із завищеною талією. Як доповнення обов'язково потрібен пояс, що дозволяє підкреслити талію.
  4. Хлоп'ячий тип - підійдуть широкі моделі з об'ємними кишенями.
  5. Струнка статура - можна брати будь-який фасон.

З чим носити брюки карго для жінок, залежить від сезону і моделі. Завужені моделі відмінно виглядають зі спортивним взуттям, високими чобітьми або черевиками. Можна підібрати туфлі чи босоніжки на тонкій шпильці. До широким штанів більше підійде спортивне взуття в поєднанні зі світшоти. Відмінний лук для осені.

Варто звернути увагу, як повинні сидіти штани карго. Суть їх підбору полягає в тому, щоб не додати зайвих обсягів в стегнах. Інакше навіть найкрасивіша фігура буде здаватися мішкуватою.

 

Де купити штани Cargo

Визначити, де купити штани карго в Одесі, Харкові чи іншому місті України, буде нескладно. Їх можна замовити на сайті.

Замислюючись, де купити джинсові брюки карго, варто вказати в фільтрі при пошуку по сайту тип тканини. Якщо шукаєте, де купити білі штани карго, то колір теж можна вказати в фільтрі. Аналогічним чином можна вибирати фасон, розмір. Обов'язково подивіться розмірну сітку і звіртеся зі своїми обсягами.


2024-04-14

Що таке мілітарі стиль?

Мілітарі стиль в моді та дизайні є одним із найцікавіших та найпримітніших напрямків, який зберігає свою популярність протягом багатьох років. Цей стиль використовує мотиви та елементи, характерні для військового одягу та екіпіровки, і перетворює їх на частину повсякденного життя. У цьому блозі ми детально розглянемо, що означає мілітарі стиль, які його основні риси та які впливи він має на сучасну модну індустрію та культуру загалом.

Читати детальніше
2024-03-30

Оновлені тренди у мілітарі стилі для чоловіків на 2024 рік: нові кольори, крої та деталі

Звітлий та об'єктивний огляд модних тенденцій та їх вплив на гардероб чоловіків допоможе зрозуміти, чому мілітарі стиль став настільки важливим елементом сучасної моди для чоловіків.

Читати детальніше
2021-03-18

Softshell матеріал для пошиття якісного одягу

Тканина софтшелл - це інноваційне покриття або багаторівнева мембрана, що складається з великої кількості ворсинок.

Читати детальніше